Salut, te poți autentifica sau îți poți completa datele de expediere aici.
Comanda telefonica: 0726.417.111
Program: Luni - Sambata (09:00 - 17:00)
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 300 LEI + LIVRAM IN TOATA TARA
Catalog produse
Informatii
Marci produse

Termeni si conditii

Termeni si conditii


www.donakyros.ro este proprietatea 

SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL,

CUI RO  42484291,

J21/161/07.05.2020,

Sediu Social: Municipiul Urziceni, Calea Bucuresti, Nr. 103, Jud. Ialomita

Cont: RO02UGBI0000122024580RON

Garanti Bank (Sucursala Mosilor)

Adresa de corespondenta:Str.Heliade intre Vii, Nr 8 , cladirea MOBEST,sect 2, Bucuresti. 


Vizitarea sau achizitionarea de produse de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii.Va recomandam citirea cu atentie a sectiunii Termeni si Conditii pentru o buna utilizare a siteului.

SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari a sectiunii "Termeni si conditii" dar si ale ofertelor de pe acest site fara o notificare prealabila.

Programul personalului magazinului on line www.donakyros.ro este de luni pana vineri: 09.00-17.00.

 

1. Inregistrarea datelor personale

Pentru a cumpara de pe www.donakyros.ro este nevoie sa introduceti datele dumneavoastra, care trebuie sa fie reale, corecte si actuale.In situatia in care consideram ca este incalcata aceasta cerinta ne rezervam dreptul de a selecta clientii.Putem refuza livrarea, in cazul clientilor care au in istoricul de comenzi din acest site doua livrari refuzate.Daca doriti sa aveti un istoric al comenzilor dumneavoastra este nevoie sa va logati apasand butonul din dreapta sus al siteului.

 

2. Confidentialitate

SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL este inregistrata si avizata de catre A.N.S.P.D.C.P (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor siteului catre terti, ci sa le foloseasca numai in scopul informarii clientilor, asupra aspectelor legate de ofertele de pe site si politica firmei.Orice utilizator care si-a furnizat datele pe www.donakyros.ro poate opta prin a ne cere sa stergem toate datele cu caracter personal legate de persoana sa, printr-un email la adresa: office@donakyros.ro.

 

3. Abonarea si dezabonare la Newsletter

Abonarea la newsletterul Dona Kyros se face in doua etape:

1. Introduceti adresa de email si apasati butonul "Aboneaza-te”.

2. In urma acestei actiuni veti primi un email prin care trebuie sa confirmati abonarea.

Mesajele pe care le veti primi sunt legate de activitatea noastra si ofertele de pe site, respectand legea comertului electronic.Va puteti dezabona in orice moment apasand butonul "Dezaboneaza” aflat in partea de jos a newsletterului.Toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati, precum si pentru continutul publicat pe www .donakyros.ro sunt detinute de SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL.

 

4. Pret si modalitati de plata.

Preturile prezentate pe site sunt finale si  au TVA.

Pretul prezentat pe site la momentul achizitiei este pretul final, si este pretul inscris pe bonul fiscal/ factura. La acesta  se adauga costurile de transport in valoare de 20 lei( inclusiv TVA) pentru valoarea comenzii mai mica de 300 lei.Pentru comenzi de minim 300 lei transportul este GRATUIT. Ne rezervam dreptul, fara aviz sau notificare in prealabil sa modificam preturile produselor.


Plata se poate face:

– in numerar la livrare(sistem ramburs)

– prin banca cu ordin de plata.

In cazul in care doriti sa platiti prin banca cu ordin de plata, va rugam sa ne anuntati la numarul de telefon: 0726417111 pentru ca un reprezentant al SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL sa se ocupe de toate formalitatile (factura proforma si confirmarea platii).Livrarea produselor se va face numai dupa confirmarea platii si intrarea banilor in contul nostru.

 

5. Livrarea produselor.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei, in localitatile in care Fan Courier livreaza,in termen de maxim 3-4 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Sambata, duminica, sarbatorile legale si in perioada de vacanta(anuntata in prealabil) nu se expediaza comenzi.

Cumparatorul va fi anuntat prin email la adresa mentionata in comanda in cazul in care comanda are intarzieri de livrare.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid  la adresa specificata de client.

Transportul este GRATUIT pentru  comenzi de minim 300 lei.
Pentru comenzi mai mici de 300 lei taxa de transport este de 20 lei( TVA inclus).

Nu expediem comenzi in afara Romaniei.

 

6. Garantia produselor

Conform legii garantia se acorda pentru 30 de zile de la data cumpararii produsului.Clientii www.donakyros.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv conform art.4 din Ordonanta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Intentia de returnare a produselor trebuie notificata in scris la adresa office@donakyros.ro.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului cu livrare la sediul firmei la adresa SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL, Str.Heliade intre Vii, Nr 8 , cladirea MOBEST,sect 2, Bucuresti, 0726417111.

SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii coletului cu marfa returnata.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul Str.Heliade intre Vii, Nr 8 , cladirea MOBEST,sect 2, Bucuresti str. Baicului nr.51A, sector 2 Bucuresti insotite obligatoriu de o copie dupa bonul fiscal/ factura care atesta cumpararea lor.

Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la adresa :  office@donakyros.ro. sau la numarul de telefon 0726417111 in timpul programului de functionare:luni-vineri 09.00-17.00 specificand exact care este defectul constatat.

Cheltuielile aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL, daca produsul a fost livrat cu defect.

SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL este exonerata de obligatia acordarii garantiei daca se constata ca produsele in cauza au fost depozitate necorespunzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, respectiv vandute, au fost manevrate necorespunzator sau au fost supuse socurilor mecanice, termice sau de orice natura sau au fost puse in contact cu substante care le-au deteriorate. Se pierde garantia in cazul nerespectarii conditiilor enumerate anterior.

 

7. Politica de retur

Conform OG34/2014 clientii persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta pot renunta la cumparare prin renuntarea unilaterala in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru a returna produsul trebuie sa efectuati pasii urmatori:

Trimite un email la adresa  office@donakyros.ro care sa contina: numele tau, telefonul, data achizitionarii produsului conform bonului fiscal/facturii, produsul care doresti sa-l returnezi, valoarea lui, motivul returnarii si daca doresti sa fie inlocuit cu alt produs sau sa ti se returneze banii.

In cazul returnarii banilor tebuie sa completati: numele titularului de cont,, codul IBAN si banca unde doriti sa primiti banii.Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat fara a fi purtat sau deteriorat, insotit de etichetele originale Dona Kyros si bonul fiscal/factura in copie pentru a putea beneficia de drepturile de returnare al acestuia.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.

Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare.

Schimbarea unui produs cu un altul de aceeasi valoare se va face in conditiile unei comenzi normale adica returnarea pe cheltuiala clientului iar trimiterea comenzii pe cheltuiala noastra.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid iar costurile sunt suportate de client.

Adresa la care se trimite coletul de retur este SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL, Str.Heliade intre Vii, Nr 8 , cladirea MOBEST,sect 2, Bucuresti, 0726417111.

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile lucratoare dupa primirea datelor complete la email: office@donakyros.ro. Nu primim retur prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24 ore de la primirea coletului prin email la adresa  office@donakyros.ro pentru a remedia acest disconfort.Pentru inlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor taxa de transport va fi suportata de SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL.

 

8. Drepturi de autor (copywright)

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente sau texte,imagini grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date cuprinse in siteul www.donakyros.ro sau intregul continut al siteului www.donakyros.ro. se pedepseste conform legilor in vigoare deoarece apartin SC URBAN 25 SHOP MANUFACTURING SRL.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@donakyros.ro

 

9. Dispozitii finale

Orice problema care poate aparea in urma vanzarii produselor de pe site www.donakyros.ro si care nu este tratata in niciun articol, in nicio rubrica din pagina "Termeni si conditii” va rugam sa o notificati in scris la  office@donakyros.ro. si ea va fi solutionata pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care conflictul nu se poate rezolva pe cale amiabila acesta va reveni instantelor de judecata romane sau unei alte forme de rezolvare a disputelor agreata de ambele parti.Clientul este de accord cu conditiile de utilizare a magazinului on line www.donakyros.ro si isi asuma in totalitate consecintel e ce decurg din acestea.

spacer
Website detinut de URBAN 25 SHOP MANUFACTURING S.R.L., CIF: 42484291, Reg.Com: J21/161/2020

donakyros.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.