Salut, te poți autentifica sau îți poți completa datele de expediere aici.
Comanda telefonica: 0726.417.111
Program: Luni - Sambata (09:00 - 17:00)
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 300 LEI + LIVRAM IN TOATA TARA
Catalog produse
Informatii
Marci produse

Povestea Dona Kyros

 

Dona Kyros reprezintă universul femeii moderne, o călătorie vestimentară între momente de liniște și de aventură, de eleganță rezervată sau de distracție. O călătorie potrivită fiecărui moment din viața unei femei, pentru care își pune în bagaje și rochii de seară senzuale, și ținute potrivite activităților de peste zi dar și tricouri jucăușe. O călătorie în care poți pleca și pe o insulă romantică dar și cu copiii într-un parc de distracții.

 

Femeia Dona Kyros reușește să le facă pe toate și se bucură de fiecare moment alert, de fiecare moment calm, de fiecare clipă de energie și de fiecare clipă de relaxare, iar creațiile reușesc să pună în valoare personalitatea acestei femei, cu multiple valențe: femeie independentă, soție iubitoare, mamă grijulie, îmbinate perfect cu trăsăturile trupului feminin.

 

Unicitatea fiecărei femei – acesta este lucrul care contează, iar Dona Kyros nu înseamnă doar creații unice, sfat profesionist și calculat în materie de modă, ci și un sfat prietenesc, bine gândit, special pentru fiecare femeie în parte și cerințele corpului ei.

 

Fie ca este vorba de o vizită la showroom, fie că vorbim despre comenzi on-line, nimic nu se face la întâmplare. Ținutele nu sunt fabricate în mod automat, cu măsuri standard, ci vor fi adaptate perfect pentru a complimenta frumusețea specifică fiecărei femei. În doar câteva ore, de întâlnire reală sau virtuală, pot fi alese ținute pentru un sezon întreg. Iată un plus de timp (de care avem atâta nevoie) într-o lume agitată.

 

Dincolo de materialele de cea mai bună calitate, imprimate sau lucrate după imaginația designerului, creațiile pictate manual ocupă un loc important în lumea Dona Kyros. Astfel, hainele devin artă, iar arta se potrivește atât de bine cu universul minunat al Femeii! În plus, conceptul artistic se poate armoniza cu dorințele fiecărei femei în parte având în vedere că personalizarea desenelor este posibilă oricând.

 

Stilul tău își găsește corespondentul în linia de creații Dona Kyros, te poate descrie așa cum dorești să fii văzută, îți poate dărui ocazia de a-ți arăta personalitatea și starea de spirit fie prin eleganța unei rochii pictate, fie prin nuanța ludică unui tricou colorat. Indiferent de starea de spirit, esența creațiilor Dona Kyros ești tu. Unică. Specială.

 

Dona Kyros nu vrea să te schimbe, doar iți arată cât din tine mai este de descoperit!

 


spacer
Website detinut de URBAN 25 SHOP MANUFACTURING S.R.L., CIF: 42484291, Reg.Com: J21/161/2020

donakyros.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.