Politica de retur

Conform OG34/2014 clientii persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta pot renunta la cumparare prin renuntarea unilaterala in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru a returna produsul trebuie sa efectuati pasii urmatori:

Trimite un email la adresa  office@donakyros.ro care sa contina: numele tau, telefonul, data achizitionarii produsului conform bonului fiscal/facturii, produsul care doresti sa-l returnezi, valoarea lui, motivul returnarii si daca doresti sa fie inlocuit cu alt produs sau sa ti se returneze banii.

In cazul returnarii banilor tebuie sa completati: numele titularului de cont, codul numeric personal, codul IBAN si banca unde doriti sa primiti banii.Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat fara a fi purtat sau deteriorat, insotit de etichetele originale Dona Kyros si bonul fiscal/factura in copie pentru a putea beneficia de drepturile de returnare al acestuia.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.

Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare.

Schimbarea unui produs cu un altul de aceeasi valoare se va face in conditiile unei comenzi normale adica returnarea pe cheltuiala clientului iar trimiterea comenzii pe cheltuiala noastra.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid iar costurile sunt suportate de client.

Adresa la care se trimite coletul de retur este SC AZACA IMPEX SRL str. Baicului nr.51A, sector 2 Bucuresti tel 0720003628

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile lucratoare dupa primirea datelor complete la email: office@donakyros.ro. Nu primim retur prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24 ore de la primirea coletului prin email la adresa  office@donakyros.ro pentru a remedia acest disconfort.Pentru inlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor taxa de transport va fi suportata de SC AZACA IMPEX SRL.