Etichete

per page
 • 389,00 lei

  Un sacou modern, cambrat pe talie, cu nasturi aplicati pentru decor in zona taliei si de-a lungul manecilor. Poate fi combinat cu usurinta, merge atat peste o rochie eleganta, cat si intr-o tinuta cu pantaloni.Livrarea se face in 3-6 zile lucratoare.

 • 359,00 lei

  Sacoul este foarte elegant, confectionat dintr-un jakard bronz-auriu, are un croi cambrat, este ideal pentru a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Modelul este unicat si se potriveste pentru masura 38Livrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul este foarte elegant,are un croi cambrat, este ideal pentru a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual. Compozitie:75%bbc 25%pesLivrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Acest sacou are un croi cambrat, este ideal pentru a fi purtat cu o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Produsul este unicat si se potriveste marimii 38/40.Livrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul este confectionat din brocard,are un croi cambrat, este ideal pentru a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Livrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul este confectionat din brocard, are un croi cambrat,maneca trei sferturi, este ideal a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Livrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Acest sacou are un croi cambrat, este ideal a fi purtat la o richie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Compozitie:55%BBC 45%ELASTAN Livrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Acest sacou are un croi cambrat, este ideal a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Compozitie:55%BBC 45%ELASTANLivrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul este confectionat din jere de bumbac cu un imprimeu floral in nuante de gri.Are un croi cambrat, este ideal a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Compozitie:55%BBC 45%ELASTANLivrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul este confectionat din jerse de bumbac, are un croi cambrat, este ideal a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Compozitie:55%BBC 45%ELASTANLivrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul eate confectionat di jerse de bumbac,are un croi cambrat, este ideal a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.compozitie:55%BBC 45%ELASTANLivrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

 • 329,00 lei

  Sacoul din jerse de bumbac are un croi cambrat, este ideal a fi purtat la o rochie office, dar poate fi integrat cu usurinta si intr-o tinuta casual.Compozitie: 55%BBC 45%ELASTAN Livrarea se face in maxim 3-6 zile lucratoare.

Se afiseaza 1 - 12 din 13 produse