• 180,00 lei 126,00 lei

  Bluza Craciun rosie cu om de zapada   BC 04 Bluza este din jerse de vascoza culoare rosu si are maneca lunga. Pe bluza este aplicat un om de zapada din material de culoare alb, negru,portocaliu si paiete negre si verzi.

 • 180,00 lei 99,00 lei

  Bluza Craciun negru cu om de zapada   BC 07 Bluza este din jerse de vascoza culoare negru si are maneca lunga. Pe bluza este aplicat un om de zapada din material de culoare alb, negru,portocaliu si paiete negre si verzi.

 • 180,00 lei 99,00 lei

  Bluza Craciun negru cu globuri   BC 05 Bluza este din jerse de vascoza culoare negru si are maneca lunga. Pe bluza este aplicat un ornament de Craciun format din globuri, frunze si o acadea.Materialele folosite sunt paiete rosii si aurii, catifea rosie si verde.

 • 180,00 lei 130,00 lei

  Bluza Craciun rosie cu globuri   BC 08 Bluza este din jerse de vascoza culoare rosu si are maneca lunga. Pe bluza este aplicat un ornament de Craciun format din globuri, frunze si o acadea.Materialele folosite sunt paiete rosii si aurii, catifea rosie si verde.

 • 180,00 lei 99,00 lei

  Bluza Craciun negru cu brad impodobit BC 06 Bluza este din jerse de vascoza culoare negru si are maneca lunga.Pe bluza este aplicat un brad din paiete verzi. Bradul este impodobit cu ornamente din sticla, fundite in carori si siraguri de stelute argintii.Tulpina este din material negru iar cadourile din paiete rosii si argintii.

 • 180,00 lei 126,00 lei

  Bluza Craciun rosie cu brad impodobit BC 03 Bluza este din jerse de vascoza culoare rosu si are maneca lunga.Pe bluza este aplicat un brad din paiete verzi. Bradul este impodobit cu ornamente din sticla si fundite diverse culori.Tulpina este din material negru iar cadourile din paiete negre si argintii.

 • 180,00 lei 99,00 lei

  Bluza Craciun negru cu ren BC 14 Bluza este din jerse de vascoza culoare negru si are maneca lunga.Pe bluza este aplicat un ren din material de culoare maro cu ochii si gura din material alb si catifea rosie.Ochii si gura sunt pictate manual cu vopsele speciale pentru textile.

 • 180,00 lei

  Bluza Craciun rosie cu ren BC 01 Bluza este din jerse de vascoza culoare rosu si are maneca lunga.Pe bluza este aplicat un ren din material de culoare maro cu ochii si gura din material alb si catifea rosie.Ochii si gura sunt pictate manual cu vopsele speciale pentru textile.

Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse